Workshop

Kend og stå ved, dine grænser

Næste gang Lørdag den 28 Marts Aflyst, pga. Karantene.

Personlige grænser er vores interface til omverdenen. Der hvor jeg’et holder op og de andre begynder. Det er dine grænser der definerer dig som et unikt individ, midt i en kaotisk mangfoldighed, med dine særegne værdier og mål i livet. Det er ved at kende dine grænser, du får opfyldt dine behov, varetager dine interesser og beskytter din familie.  

Om Workshoppen
På workshoppen vil vi undersøge hvordan du kan blive mere opmærksom på dine værdier og grænser, og hvornår de tilsidesættes og overskrides, af andre og af dig selv.

 • Ønsker du at fremtræde mere troværdigt?
 • Ønsker du, at blive mere klar i mælet og tydeligere i dine JA ‘er og NEJ ‘er?
 • Er du træt at af gå på kompromis – med dig selv og din sandhed?
 • Ønsker du, at komme din overdrevne hensynsstagende til livs og håndtere en drænende konfliktskyhed?
 • Ønsker du, at træffe beslutninger du ikke fortryder?
 • Ønsker du, at forstå og kunne give udtryk for dine behov?
 • Ønsker du, at kunne regulere dine grænser fleksibelt efter behov

Vi vil, gennem teori og praktiske øvelser, undersøge og blive klogere på, hvor dine grænser går og hvordan du selv kan respektere og vedligeholde dem med god samvittighed.

Vil vil belyse de psykologiske mekanismer bag det at sætte grænser, samt forskellige niveauer og områder for grænsesætning.  

 • Du lærer hvordan du står ved dig selv i konflikter, uden at resignere
 • Du får klarhed over dine behov og hvad der er vigtig for dig
 • Du finder ud af hvor du undgår, at sætte grænser, og prisen du betaler for ikke, at gøre det
 • Du lærer konkrete metoder til hvordan du forsvare dine grænser og stå ved dig selv
 • Du vil få øvelse i at regulerer dine grænser, så er forbliver fleksibel.
 • Du bliver bevidst om hvad du bør arbejde med, for at manifestere dig tydeligere i verden. 

Der vil være snack og lidt mundgodt, kaffe, the og vand i løbet af dagen, samt en sandwich til frokostpausen.  Det er ikke påkrævet at du har tidligere erfaring med “mandearbejde”. Du kommer bare som du er.

Workshoppen ledes af 
Karl-Otto Sandvik 2bii Coaching for mænd
Søren Stistrup Mandecirklen Aarhus

Om Søren Stistrup

Søren er en erfaren rotte i at arbejde med mænd og mandeproblemer. Han har en mangeårigt erfaring fra mandegruppeforløb og en-til-en sessioner med mænd. Sørens styrke er hans evne til at fange de små ting af stor betydning, og holde et rummeligt insisterende fokus på dem. Søren formår at skabe ro og tryghed, så det svære og ubehagelige kan få plads og nænsomt blive inviteret frem i lyset. 

Søren styrke er at lade gruppens samlede retning være styrende for hvad der er vigtigst for gruppen og den enkelte. Frem for at styre processen, støtter han den retninger der er vigtig for helheden. 

Søren ser det som et vigtigt del af mental og følelsesmæssig frisættelse at få kroppen i tale, hvorfor fysiske øvelser/bevægelse og musik indgår som en naturlig del af hans arbejde. 

Søren er uddannet og certificeret psykoterapeut fra ID academy og har desuden en lang karriere i det private erhvervsliv, en personlig rejse med skilsmisse, stress, børn og delebørn og hvad der deraf følger af tumult, som baggrund. 

Om Karl-Otto Sandvik

Karl-Otto brænder for sagen med en høj grad af disciplin, indsigt og ærlighed som gør, at han er god til at eksemplificerer og sætte sig selv i spil på en åben, inspirerende og humoristisk måde.

En dyb personlig indsigt i afhængighedsproblematikker og dysfunktionelle relationer, har gjort ham til en vedholdende og seriøs researcher, og dermed personligt og fagligt velfunderet. 
Han er en mand der lever i integritet med hans værdier. Det gør ham troværdig og tillidsvækkende og han fremstår ufiltreret, på en befriende måde.

Karl-Otto er vedholdende, metodisk, modig og han evner at skære til benet, når det er nødvendigt.

Han er uddannet NLP Mastercoach og har mere end 10 års erfaring som mandecoach med godt og vel 2000 en til en sessioner på bogen. Han har co-faciliteret både nationale og internationale manderetreats og ledet adskillelige mandegrupper. 

Hans store erfaring gør, at han fremstår som respektfuld/rummelig, robust og vis.

Ord fra deltager på et manderetreat:
“Karl-Otto stod for mig som en unik og hel mand, hvor maskulinitet, følelser og spiritualitet var fuldstændig integrerede. Det var rørende for mig, når han kontekstualiserede gennem fortællinger om sit eget levede liv, sorg, håb, sejre og vision for fremtiden.”

Max 8 deltagere.

Vi glæder os til vi ses.
Venlig Hilsen
Karl-Otto Sandvik og Søren Stistrup