The Wolfpack Journey

The Wolfpack Journey runde #3 starter tirsdag 18 januar 2022. Se datoer længere ned på siden.

TWP Journey er et 10 uges online mandegruppefoløb, hvor en gruppe på max 14 modige mænd finder ud af hvor de spænder ben for sig selv, hvad der i virkeligheden betyder noget, og hvad de skal med resten af deres liv som mand og menneske.

Det er en rejse hjem til dig selv.


Hjem til din sandhed, din stolthed, kærlighed og selvrespekt, med alt hvad det indebærer.

Spørg dig selv:
Har jeg brug for mere selvsikkerhed og selvkontrol?
Har jeg brug for mere mental og følelsesmæssig klarhed?
Har jeg brug for mere ro, retning og mening i mit liv som mand?

Sandhed
Når du kigger på dig selv i spejlet og spørger dig selv, er jeg den mand jeg ønsker at være, er jeg tilfreds med mig selv?

 1. Er jeg tilfreds med min job situation og økonomi?
 2. Fungerer det der med kvinder, sex og kærlighed?
 3. Er jeg konfliktsky, nedgør jeg mig selv, nedgør jeg andre?
 4. Er jeg stresset og indebrændt, mangler jeg selvkontrol?
 5. Er jeg gået i stå og gentager det lort der ikke virker?
 6. Er jeg tynget af tankemylder og ubeslutsomhed?
 7. Prøver jeg, at tage mig sammen, men falder i gammel adfærd?

Hvilke udfordringer giver det i mit arbejdsliv, familieliv, mit mentale og følelsesmæssige helbred, min økonomi og sikkerhed?

Hvad gør det ved min værdighed, min selvkærlighed og selvrespekt?

Hvad har jeg gået glip af, som følge af min dysfunktion?
Hvem har det gået ud ovet?
Hvordan ønsker jeg det skal være, når det er ok?

Dette gruppeforløb besvarer disse spørgsmål, så du genfinder modet, overskuddet og meningen.

Emner, temaer og udbytter i gruppeforløbet:

 • Fysisk helbred kost/motion = Du får ny energi og overskud
 • Værdier/overbevisninger = Mindre stress og mere klarhed
 • Følelsesmæssigt intelligens: Mere nærvær, sex og kærlighed
 • Tydelige indre og ydre grænser = Mere værdighed og respekt
 • Dyb stress afklaring = Selvkontrol og ejerskab
 • Mod og oprigtighed = Fra konfliktsky til stolthed
 • Disciplin, karakterstyrker og fokus = Handlekraft og resultater
 • Relationer &konflikthåndtering = Sammenhold og sikkerhed
 • 4 Arketype forbindelse = Tilhørighed og rodfæstet hed
 • Vision og mission = Retning og formål i livet

Et væsentlig fordel ved dette online mandegruppeforløb er, at du deltager hjemmefra, fra kontoret, i bilen, ved din pc/mac, tablet eller telefon, bare der er internetforbindelse.
Du sparer tid og udgifter på transport.

En anden fordel med gruppeforløbet er, at det skaber momentum i din udvikling, forstået på den måde at du bliver udfordret, så du træder i karakter og udvider din komfortzone og din kapasitet hvad angår mental robusthed, følelsesmæssig forståelse, disciplin og vedholdenhed.

Det er en udviklingsreje, hvor dit bidrag og gruppens sammenhold giver dig mod, selvtillid og en praktisk ansvarlighed for dig selv, dem du holder af og din fremtid.

I forløbet kan du regne med at komme i kontakt med din indre lille dreng, du vil lære at forstå dine ubevidste reaktioner,overspringshandlinger og afhængighedsmønstre.

Du vil lære, at støtte og vejlede dig selv, så du kan bryde fri af dysfunktionel adfærd og hive i håndbræmsen, der hvor du spænder ben for dig selv og andre.

Du vil forholde dig til din indre sabotør/kritiker, offer og redder. Det gør at du bliver en ærlig og troværdig mand, både overfor dig selv, men også i relation til din partner, dine børn og andre mænd.

Du støber et indre fundament, baseret på de 4 Arketyper, dine kerneværdier og din vision for hvem du vil være og hvad du vil gøre.

Din egen personlig identitet, du kan bygge videre på.

Indhold og struktur:
Forløbet varer 10 uger, med online gruppecoaching tirsdag aften 20.00-22.00. Møderne bliver ikke indspillet, derfor er det vigtig du deltager i alle møder.

Du får ugentlige opgaver, pdf´ til download og videomanualer til hvordan du udfører dem. Se emner og temaer ovenover.

Du bliver med i en lukket/hemmelig Facebook gruppe. Her deler du besvarelser, får feedback, og holder kontakt. Det gør, at du fastholder dig selv og dine ulvebrødre i den forpligtende proces, specielt når du konfronteres med indre og ydre modstand.

Mandlige troværdige venner
Som sagt, det er et forpligtende fælleskab af ligesindede mænd, og det forventes at du sætter minimum 3 – 5 timer af hver uge til selvstudie, løsning af opgaver og deltagelse i møder.
I bliver også sat i minigrupper, med kun 3-4 mand i hver gruppe og holder jeres egne ugentlige møder, så du får et tæt forhold til de andre mænd, måske er det nyt for dig?
Du kan risikere, at få venner for livet.

Fundamentet:
Forløbet bygger på de 4 Maskuline Arketyper. Uge 1 og 2 er Magiker – kortlægning, uge 3 og 4 er Elsker – følelser/nærvær/relationer.Uge, 5 og 6 er Kriger indre/ydre grænser vredes håndtering, og de to sidste er dedikeret til Kongen, hvor du får afklaret dine kerneværdier og skabt en vision for fremtiden.
De 4 Arketyper er kilden.
Du tænker måske du har manglet solide og sunde maskuline rollemodeller i din opvægst, ja eller nej?

Når du lærer, at forbinde dig med og integrere de 4 Maskuline Arketyper, stabiliserer du dig selv fordi du etablerer en grundlæggende strukturer i dig som mand og menneske.

Du udvider din maskuline kapacitet på de 4 områder og står ved dit oprindelige formål og instinkter som mand. Du kan læse mere om de 4 Maskuline Arketyper her . Kongen, Krigeren, Magikeren og Elskeren.

Det er tid til din beslutning
Dette er et “No bullshit”, sandhedssøgende forløb, hvor du ærligt møder dig selv og dine skyggesider, dine svinkeærinder, dine overspringshandlinger, dine afhængighedsmønstre og lærer at udvise personlig ansvarlighed.

Tilmeld dig forløbet med det samme:
Mærk ind i din samvittighed og din mavefornemmelse og tag din beslutning, lige her og nu. Har du brug for at træne dig i at blive en bedre mand, partner, far, ven?

Her er nogle af illustrationerne fra forrige runde

LIVSFORMÅL

Det er din beslutning og dit eget ansvar.
Det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvor meget arbejde du investerer i forløbet, men jo mere du giver dig hen til processen, jo mere får du ud af den. Det er dit personlige lederskab, og du vil møde modstand, så her er det vigtig at vi har en solid gruppe, at vi har hinandens ryg, og ingen bliver ladt tilbage.

Praktisk information
The Wolfpack Journey runde 3 starter tirsdag 18 Januar 2022

Datoer for onlinemøder tirsdag 20.00 – 22.00:
18/01, 25/01, 01/02, 08/02, 15/02, 22/02, 01/ 03, 08/03,15/03, 22/03, og afsluttende møde 29/03.
Dvs. 10 arbejdsuger og 11 møder.
Du få i alt 22 timers online gruppecoaching.
Vi bruger Zoom som mødeplatform og FaceBook til vores lukkede og hemmelige gruppe, så ingen kan finde eller læse med på hvad vi deler. Jeg har udfærdiget klare retningslinjer for vores kommunikation i grupperne.

Runde 3# starter 18 januar 2021 og her er deadlines på de forskellige priser, og som du kan se er der penge, at spare ved hurtig handling.

 • Indtil. 1. november er prisen kun 5.990 – 
 • 1. November går prisen op til 7.220, –
 • 1 December går prisen op til 8.450,-
 • 1 Januar går prisen op til 9.230, –    
 • 10. januar går prisen op til 12.240,-

  Tidligere og nuværende kunder, inkluderet deltagere ved Deep Dive på Samsø, får 15% rabat på den aktuelle pris, ved tilmelding.
  6.137,- ved novemberpris
  7.183,- ved decemberpris
  7.845,- ved 1 – 10 januarpris
  10.404,- ved 10-18 januar pris.

Tilmeld dig forløbet med det samme:
Mærk ind i din samvittighed og din mavefornemmelse og tag din beslutning, lige her og nu.


Bonus:
Som deltager får du et stk. 1 : 1 coachingsession på 45 min, i tillæg til de mange gruppecoaching sessioner.
Og du får 15 % rabat på 1 . 1 online integrations coachingforløb i forlængelse af gruppeforløbet, bestående af 4 sessioner á 60 minutter. Eller du kan splitte det op efter aftale. Max over 2 måneder.

Her får du tilsendt indspilning af sessionerne, hvis du vil, så du kan gense dem. Du får også ubegrænset support på Telegram App mellem 10 og 17 i ugedage mellem sessionerne.
Værdi 7.450,- minus 15% rabat: Din investering er kun 6.334,-

Venlig hilsen
Karl-Otto Sandvik
Packleader, mandecoach og mentor

Her er hvad deltagere runde #2 fik med fra forløbet.

Hej Karl-Otto!
Tusind tak for et fedt forløb. Jeg synes du gjorde det på en både meget empatisk, men også kritisk og professionel måde.
Stor respekt 👍👍
Jeg fik i mit forløb mange gode ting, men først og fremmest fik jeg ord på mine værdier, og jeg fandt faktisk meningen med mit liv. Intet mindre.
Jeg fandt ud af, at meningen og velværet i mit liv udspringer af mine værdier, og ikke i ydre ting. Når jeg nu har styr på min mening og indre værdier, kommer de ydre glæder af sig selv.
– Asger

“Kurset bragte mig i nær kontakt til alle facetter af mig selv igen, herunder min vrede og sorg, og stress. …
Jeg fik mærket igen hvor sårbar jeg er efter min skilsmisse, og fik en reel øjenåbner for de maskuline arketypers potentiale for at til at styrke min daglige praksis og for at forfølge mine mål med større kraft, lave en sund grænsesætning samt skabe klarhed om og styrke mine værdier og mit livs retning og formål.

Specielt glad er jeg for den handlekraft, jeg vurderer lige nu er den vigtigste værdi for mig, som jeg har integreret i min daglige praksis som en kode om altid at afslutte, så ting ikke hænger.

Det giver mig positiv energi tilbage, og gør at jeg får endnu mere gjort.”
— Morten

Tak til alle jer mænd, jeg er dybt imponeret over den forandring jeg så i jer og er taknemlig for, i involverede jer i dette projekt.
Karl-Otto Sandvik har vist os alle hvordan vores historie kan hjælpe andre, vi er aldrig alene og opgaven er at TILLADE hjælp, fra ligesindede. Det vi gennemgår som mænd, er der mange andre som har gennemgået og vores opgave er at være åben, så vi kan guide den næste generation.


Mønstre skal brydes og det starter hos os selv…..AHO
– Alan Mc Curdie


Jeg har fået nye troværdige vidner i mit liv. Personer, som jeg tør fortælle ALT om mig og mine “skæve” sider uden at blive fordømt.
Jeg er blevet bedre til at afsløre mig selv, når jeg enten sige eller gør uhensigtsmæssige/umodne ting. Og efterfølgende få det i tale sat på en værdig måde, ved blandt andet at holde mig på egen banehalvdel.
Generelt er jeg blevet bedre til at udvise ansvarlighed – Get shit done!

Sidst men ikke mindst. Jeg er stoppet med at ryge.
Ahoo — Ole

Gennem Wolfpack-forløbet er jeg er blevet bevidst om, hvor vigtigt det er, at jeg sætter tydelige grænser og står fast så jeg ikke driver rundt efter andres vilje.

Jeg har fået klarlagt mine livsværdier, som jeg kan bruge som kompas og som sandhedsspejl i mit liv frem over.

Jeg har fået mod på at bruge mere tid alene med mig selv og på mig selv. Men jeg har også lært, at jeg ikke kan alene – og ikke vil ikke alene.

Jeg har i Wolfpack fået et fællesskab, hvor jeg trygt kan at dele alle mine tanker og få ærlig feedback.

Wolfpack-forløbet er intenst og ikke noget du kan gøre med venstre hånd. Det kræver at du helhjertet investerer din tid og energi og at du er klar på at fokusere på forløbet i de 8 uger det varer.
Til gengæld får du en gave der er det hele værd: Du får dig selv og du får et fællesskab hvor du kan være dig selv.
— Anders

Et 8 ugers forløb i WolfPack med Karl-Otto Sandvik ved roret har været en indre rejse og øjenåbner, som jeg ikke ville have været foruden!

Omdrejningspunktet er sparring med mænd i refleksion over livssituationer og med ønske om at rykke sig i selv-udvikling.

WolfPack forløbet er et mix af teori, opgaver og kommunikativ boldspil over webcam – alt-sammen med til at rykke ved brikkerne i min livs-forståelse og videre retning i mit liv!
— Chis

Venlig hilsen Karl-Otto Sandvik
Wolfpack Leader