Skilsmisse/brud?

 Kom styrket gennem skilsmisse/brud og bevar selvrespekten.

At skilles og opleve brud, kan trække tæppet væk under enhver mand.
Det er et tab, det går dybere end man først tror.

 • Det er ikke bare tab af den du har kær.
 • Det er tab af et langvarigt venskab.
 • Tab af familiemedlemmer og familieliv.
 • Det er tab af samvær med dine elskede børn og din kendte rolle som far.
 • Tab af hudvarme, sex og intimitet.
 • Det er tab af din rolle som familiemand, det er tab af omdømme.
 • Tab af økonomisk stabilitet, tab af hus, hjem, naboer.
 • Ja, i det hele taget tab af det du troede på, det du drømte om, tab af sikkerhed, fremtid og mening.

Når du mister alt dette, er det tab af identitet, af din selvforståelse og ofte dit grundlæggende formål og rolle i livet, som mand og krisen er et faktum.

Tæppet der bliver trukket, åbner nogle gange for en afgrund, hvor du slår sig på konflikter, magtkampe og nogle gange retslige og økonomiske opgør, du aldrig kunne forudsige, samt følelsesmæssige rutsjeturer og mentale prøvelser der ryster din grundvold.

For nogle mænd er skilsmisse og brud det de frygter mest, så de knokler røven ud af bukserne og gør alt der står i deres magt for, at få det til at hænge sammen, og når hun så smider skilsmissekortet, føles det som et forræderi, og man går i sort.

Nogle mænd ser skilsmisse/brud som en kærkommen ting, fordi det har været ballade, opslidende konflikter, psykiske og følelsesmæssige grænseoverskridelser, små smertefulde brud/afvisninger, nedgørelser og bebrejdelser,og genforeninger over en længere intens periode.

 • Føler du dig fastlåst i en dårligt mønster, og har brug for en exitplan?
 • Har du brug for professionel hjælp til, at stå ved dig selv og komme gennem processen og styrket ud på den anden side?
 • Har du brug for en professionel mand i dit hjørne, når du går dine indre og ydre kampe?
 • Har du brug for vejledning og konkret sparring af en der selv har gået vejen, så du undgår de klassiske faldgruber?

Det er ikke terapi det er et møde i øjenhøjde.
Det er en konstruktiv handlingsorienteret proces i maskulin øjenhøjde.
Lær konflikthåndtering, lær at prioritere dine kampe, lær enkle men effektive forhandlingsteknikker, lær hvordan du rummer små og store, modstridende følelser og behov.
Få lært hvordan du bliver på egen banehalvdel, så du undgår optrapning af konflikter og står ved dig selv og det du tror på.

Det gør at du bevarer værdigheden og styrker selvrespekten, gode karaktertyrker du skal leve videre på.

Jeg har erfaring fra mere end 800 samtaler med mænd i krise pga. skilsmisse eller brudte parforhold, og det er ikke over, før du har fundet roen og fået nyt fodfæste i tilværelsen.

Kontakt mig med det samme, hvis du føler dig truet og er bange for en skilsmisse, hvis den er blevet en realitet, eller du har brug for, at samle op på dig selv i kølvandet på en krise.
Kontakt her Udfyld og indsend formularen. Eller send mig en mail og fortæl hvad der sker og hvad du har brug for, eller aller nemmest, send mig en SMS på 20162911 og vi aftaler en uforpligtende samtale.
Se referencer her.

M.v.h. Karl-Otto Sandvik