Mini online mandegruppe

Tør du stå ved dig selv og dine grenser
Tør du stå ved dig selv og dine grænser?

Definition på sindssygdom:
Når du gør det samme og forventer et andet resultat.

Mit lorteliv var min komfortzone.

På denne måde er vi nok alle lidt sindssyge, tror du ikke? Vi knokler ofte på i samme spor og forventer nye resultater og det er simpelthen så nedmotiverende at vi ofte giver op, bliver bitre, føler os som ubrugelige fiaskoer og giver op?
Ok, den er lidt hård skåret, men i princippet er det jo det der sker og vi bliver afhængig af vores lorteliv fordi det er vores komfortzone.

Fortiden bider en i røven
At lave om på noget er ikke nemt fordi det fordrer at vi forlader vores komfortzone og bevæger os ud i det ukendte, der hvor vi ikke kan bunde. Og for mange mænd er det en NO GO ZONE, vi er rustet med en indre stædighed som gør at vi udholder rigtig meget, man piver jo ikke, man tager sig sammen, man strammer røven og hutler sig igennem så godt man kan.
Det gør, at man mere eller mindre lever et dobbelt liv, et hemmeligt liv indeni og et glansbillede udadtil, men fortidens sandhed er som en ubønhørlig bøddel der før eller siden bider en i røven.

Ens dobbeltliv kollapser og man står på bar bund, fordi man ikke har lært sig selv at kende.

Det kan være man bliver stresset og brænder sammen, fordi man ikke kender ens grænser, man bliver skilsmisseramt fordi man er blevet doven i ens parforhold, det kan være ens helbred ikke kan holde korthuset oppe og man bliver syg, man rammer trætheds muren og går i stå, eller man straffer sig selv med misbrug af alkohol, porno og stoffer så man ikke føler noget som helst, det bliver for meget og derouten er lagt på skinner?

På tynd is?
Skammen og ensomheden er som to sammenfiltrede brødre i denne sammenhæng og det, at lette på sløret overfor andre og få feedback og støtte kan udløse frygt for endnu mere skam, fordi det, at udtrykke ens sårbarhed på disse områder er for mange mænd, at bevæge sig ud på tynd is, meget tynd is over et dybt, mørkt og ukendt vand.

OK OK, hiv lige i håndbremsen Karl-Otto, du skræmmer dine læsere, njaaa, måske er det nødvendigt at male lidt med den skarpe pensel og kridte banen op, måske er det det ”WAKE UP CALL” der må lyde før man vågner op til ens virkelighed, en WAKE UP CALL man kan besvare eller lade gå i telefonsvareren, det er helt op til dig.

Ok, jeg fortsætter lidt her.

For at det ikke skal komme så vidt, er det nødvendig at få cirkulation i ens mindset og det får man ikke ved at gå alene med ens tanker og følelser. Mænd er specialister i at gå med tingene for sig selv, det ligger faktisk en ære i, ikke at bede om hjælp, fordi man er programmeret til at knytte sylten og håbe det går over.

Hvor er din komfortzone?
For mig var det, at komme i en mandegruppe en stor del af mit ”recovery” fordi jeg fik lært, at sætte ord på det jeg oplevede og hvad jeg følte og det gik op for mig, at jeg ikke var alene om problemet.
Det var mange korthuse i gruppen der vaklede og flere der oplevede deres tilværelse som tynde tråde der på mirakuløs vis stadig holdt.

Det, at komme i en mandegruppe og få luftet ud i de mørke kamre og få belyst ens problematikker sammen med andre mænd var WAYYY OUT OF MY COMFORTZONE, men det gjorde, at jeg begyndte at stole på mig selv som mand og jeg begyndte at stole på andre mænd og fik mandlige venner.

Er du en selvstændig mand?
Jeg fik ejerskab til min situation og ny energi til at tage fat og blev fri for at genskabe mit lorteliv, jeg kom ud af min Komfortzone og lærte at gøre ting selvom jeg var bange og tog de første store skridt ind i en fremtid jeg selv kunne bestemme over.

Jeg blev en mere selvstændig mand.

Bare det, at blive set og forstået, bare det, at høre andre mænd tale ud, gjorde en enorm forskel for mig og det vil jeg gerne invitere dig til, at opleve.

Så er det nu du skal handle!!
Derfor er det, at jeg nu, tilbyder et onlinerum, hvor du kan deltage i en mandegruppe og opleve et maskulint kærligt fællesskab, uden at skulle afsted og møde op i egen person,,,,ok, det er jo på en måde det samme, men du gør det hjemmefra, på din bærbar eller din smarte telefon.

Jeg har mere end 5 års erfaring med, at holde online mandegruppemøder og min oplevelse er, at det kan noget specielt til forskel fra fysiske gruppemøder, som måske er mere hardcore til at begynde med.
Derfor er en onlinegruppe et godt sted at starte.
Husk at, jo mere man tør give af sig selv, jo mere mod får man, det giver mening, ikke?

FAKTA:
Møderne har en varighed på 2 timer. Her er dato og klokkeslæt.

Fredag den 13 December kl.20.00 – 22.00
Torsdag d. 19. December kl.20.00 – 22.00
Nytårsmøde Mandag 6 januar 2020. kl.20.00 – 22.00

Møderne bliver afholdt på en Skype lignende platform som heder Zoom.
Din investering, for de 3 møder er kun 300 kr.
Du får tilsendt link til mødet og info om betaling når du har tilmeldt dig.
Max 8 mand først til mølle.

Jeg har en klar struktur til møderne og leder dem med en kærlig men bestemt hånd, så vi får det bedste ud af det.

  • Hvis du tænker, naaaah, jeg styr på det hele og har ikke brug for, at pille i min navle og andres og det går nok det hele, så har du måske nogle gode råd, erfaring og visdom, at dele ud af?
  • Hvis du tænker, det online piss duer ikke, jeg vil hellere mødes ”in real life”, giv det en chance, det er måske bare en dårlig undskyldning.
  • Hvis du ryster og sveder lidt i hænderne er dette noget for dig.
  • Hvis du tænker, jeg bliver nødt til at prøve noget nyt for at komme videre, er dette noget for dig
  • Hvis du har for vane at spænde ben for dig selv og dine ambitioner er dette noget for dig.
  • Er dit forhold til kvinder lidt ”mystisk” og turbulent, så er dette bestemt noget for dig.

Tag beslutningen, nu med det samme og tilmeld dig ved at skrive en mail til 2biicoaching@gmail.com med navn, alder og ønske om emne.
Jeg kan max tage 8 mand med for at vi får tid og rum, så det er først til mølle, send en mail med det samme.

Det er måske en rigtig god ide nu når julen står for døren?

Jeg håber du tør at træde et lille stykke udenfor din komfortzone.

Venlig Hilsen
Karl-Otto Sandvik