Depression/stress?

Ubeslutsomhed og tankemylder er tydelige tegn på at du er i farezonen, men det er svært at få øje på fordi man er opslugt af at kunne levere varen, være dygtig og ansvarlig.

Når man knokler for meget, pga. manglende grænser, høj energi/tankemylder og hjælpsomhed og undgår, at blive anerkendt for ens indsats og arbejde, uden at kunne anerkende sig selv, begynder man ofte, at tvivle på om man strækker til, om man er god nok.

Man kompenserer på forskellige måder for at hjælpe på den stigende belastning, men man glemmer sig selv i farten og overser ens egne behov, med de følger at man bliver overbelastet, stresset og det kan i værste fald udvikle sig til kronisk stress, hvor man risikerer at brænde sammen(gå ned med stress og udvikle depressioner.

Her er nogle problemer og udfordringer, mænd kontakter 2bii for hjælp til at håndtere, det de ikke vidste var, at de var stresset og en smule deprimeret, måske er det noget du kan genkende?

Han følte sig konstant træt, han drak masser af kaffe og var sukker needy. Han følte sig flad og utilstrækkelig, men knoklede alligevel på og passede hans arbejde.

Han følte sig fjern og ked af det og konen savnede hans nærvær, hans gode humør og sexdrive, så hun brokkede sig og det førte til at han trak sig yderligere, og nye skænderier opstod.

Han følte rastløshed, uro, og sitrende/kriblende fornemmelser i kroppen. Det var svært, at sidde stille, men han vidste ikke hvad han skulle gøre med tankemyldret og hyperaktiviteten.

Han var ubeslutsom og tvivlede på sig selv og hans dømmekraft, han prokrastinerede, udsatte til ellvte time, eller fik aldig afsluttet projekter.

Han var frustreret over svigtende hukommelse og uforståelige humørsvingninger, det var hans kollegaer og partner også.

Han manglende appetit og oplevede en svindende sexlyst/ impotens.

Han følte sig ligeglad, tom og en kende håbløs, og det gik ud over hygiejnen.

Han var irritabel og mente de andre rottede sig sammen om ham.

Han mente ikke han fejlede noget, men var træt af tilværelsen og svært ved at bede om hjælp, det føltes pinligt.

Han fik et eskalerende forbrug af piller, alkohol, stoffer, porno, mad/sukker, for at få ny energi, for at dulme sig, for at få en pause. Han følte han levede et dobbeltliv.

Dette er klassiske symptomer på maskulint stress og depression, og hvis du kan genkende mere end 3 af disse tilstande, vaner og mønstre, har du en udfordring du helst ikke skal gå alene med.

Hos 2bii coaching, får du hjælp til, at bearbejde og håndtere dit stress, balancere dit nervesystem, få mere maskulin klarhed og overskud.

Du kommer ud af depressionen og tilbage på sporet, du får mere selvkontrol og genfinder selvtilliden, glæden, og får nyt mod på livet.

Ny livskraft og drivkraft.

Tag en maskulin – feminin stress/depressionstest her.

Måske har du mod på at komme med i et livsændrende online gruppeforløb, hvor du får skovlen ind under problematikkerne og gennemgår en dyb ændring med dig selv. KLIK HER WPJ.

M.V.H. Karl-Otto Sandvik