Arketype Potentiale test

Velkommen til din 4 Arketype Potentiale Test, kig videoerne og følg instruksen.

God arbejdslyst
Kh Karl-Otto


Her er videomanual til din 4 Arketype potentiale test

Download Potentiale testen klik her

Hvad så nu, tænker du?

Når du har taget testen og sidder med papiret foran dig, kommer du måske i tanke om hvor længe denne problemstilling har fyldt i dit liv

Og du tænker over hvad du har mistet eller eventuelt gået glip af som en konsekvens af dine uopfyldte potentialer, og hvordan du nu kommer videre?

Jeg tilbyder dig her, en uforpligtende samtale, hvor du får en skarp coaching på eventuelle blindspots, og forholdet mellem dine potentialer og hvordan jeg eventuelt kan hjælpe dig med at styrke og udleve dine latente potentialer.

Du kan også lade det stå til, og arbejde på egen hånd, fordi din stolthed forbyder dig i at række ud og bede om hjælp, måske er det for dig, et tegn på fiasko og hjælpeløshed, måske lever du efter dogmet, at tiden læger alle sår og det går nok, eller hvis bare de andre (min partner/ansatte) tager sig sammen så får jeg det bedre?

Undskyld mig, men det er passiv offerposition, den kække Lone Wolf holdning, som handler om perfektionisme og falsk stolthed.

Se mig, jeg er eksperten, jeg er helten, jeg kan det hele selv, kom ikke her og belær mig med noget!

Det er en klassiker for mange mænd, en strategi de ofte har med fra deres far, eller på grund af mangel på et far, så du dømmer dig selv ude og lader din Arketype umodenhed styre showet.

Det håber jeg du kan se er en ide og at det bør stoppe. Hvis du er moden til en samtale, så lad os tage en snak om dine Arketype potentialer og hvad du kan opnå.

Du er muligvis moden til, at gå dybere ind i processen og få afklaret din Arketype skygge adfærd?

Fremtids vision
Tænk over hvad der bliver nemmere, hvad du kan opnå, og ikke mindst hvad du UNDGÅR ved, at styrke dig selv i disse områder og på den måde tage ansvar for, ikke bare din egen, men dit parforhold, dit familieliv, karriere og din virksomheds fremtid.

Tænk dig 6 måneder 1 – 2 eller 5 år – frem i tiden, og se for dig hvad du kan opnå, se det for dig, mærk stemningen, se tallene på din bankkonto, se for dig hvem der er tilstede, hvad de siger om dig, hvad du føler og tænker om dig selv, mærk håbet, din stolthed og din værdighed.

Giv dig selv muligheden, mand!

Kærlig hilsen
Karl-Otto Sandvik
Arketype Mandecoach