Referencer og erfaringer

I en meget svær tid i mit liv, fik jeg anbefalet Karl-Otto.

Jeg stod i en situation, hvor mit ægteskab ikke fungerede og ikke havde gjort det i lang tid. Det betød at jeg personligt var meget trist, uden energi og rådvild i forhold til fremtiden. Ydermere var konfliktniveaet meget højt. Havde derfor akut behov for hjælp til, at finde mig selv og mit eget ståsted.

KO fik via hans store empati, interesse i mig og forståelse for min situation, sat system i min kaotiske og på det tidspunkt uoverskuelige verden. Og jeg følte det som om, at jeg selv fandt svarene, hvilket også gjorde – men KO var den med overblikket, især når ens følelser og tanker gik i selvsving.

Stille og roligt fik jeg bygget ny energi op, fik de nødvendige værktøjer til at se min krise for hvad den var, uden tankemylder og kaos.  Og sammen fik vi fra uge til uge sat en retning, men også udfordret min inderste og tvunget mig til at mærke efter. Noget jeg aldrig har gjort tidligere.

Tilgængeligheden var en kritisk faktor for mig pga. travlhed, og her var vores online sessions den perfekte løsning for mig.  Nemt, tilgængelig og alligevel nærværende. For mig var det også vanvittigt vigtigt at han var tilgængelig 24-7, så jeg kunne trække på han når en situation opstod og man virkelig havde brug for et råd – det klarede vi via messenger og whats-app. En løsning jeg fortsat benytter mig af, når en akut situation opstår og jeg har brug for en at spille bold op ad.

Forløbet har stået på i mere end 10 måneder og i den tid, har jeg fået lært at håndtere mine egne følelser, mærke dem, udtrykke dem samt fundet opskriften på at være i dem.

Jeg er til trods for at jeg er blevet skilt, væsentlig styrket på det mentale plan. Jeg kender mine egne (og andres) reaktionsmønstre meget bedre, og kan derfor nemmere navigere og kontrollere mine følelser – og samtidig også lært at være i dem, uanset om det gør ondt.

Skylder ham SÅ meget. Tak…


Energi og livsglæde.

Jeg har gået til coaching hos Karl Otto Sandvik i en periode over flere måneder, ca 12 – 15 gange.
Mit parforhold led af mit stress niveau og jeg var bange for ikke at kunne passe mit arbejde.

Gennem coaching forløbet har jeg fået indblik i måden jeg spænder ben for mig selv og hvordan jeg kan ændre den vane.

Når vi arbejdede  med de 4 arketyper fik jeg et gedigent overblik og det gav meg ro og en fed energi til at tage fat.
Det var svært at forstå i begyndelsen, fordi jeg var hårdt ramt af stress og konflikter med kæresten, men når vi snakkede om værdier og de forskellige arketype skygger kunne jeg genkende hvad der var vigtig for mig og det gav motivation.

Det har hjulpet mig med at komme af med stress og det har givet mig mere energi og livsglæde.

Kæresten siger hun har fået en ny mand, men jeg føler mig som den samme, bare ikke med det forvirrende stress og de opslidende bekymringer,,ja, jo, jeg er nok lidt en ny mand.

I forløbet med Karl-Otto følte jeg mig mødt og respekteret, og måske det at blive mødt og forstået af en anden mand i min situation, gjorde at jeg fik bekræftelse på at jeg var ok, selvom det ikke gik så godt.
Vi havde nogle gode samtaler,  fik lidt undervisning, vi lavede nogle øvelser og jeg fik konkrete opgaver som gav mig mere balance og mere selvrespekt.

Coaching forløbet med Karl-Otto har været svært at komme igang med, fordi jeg syntes det var pinlig at kontakte ham, men jeg er positivt overrasket og har fået det meget bedre, både med mig selv og med den anerkendelse jeg får fra min kæreste.
Vi har fået det rigtig godt efterhånden og jeg håndterer konflikter på en bedre måde uden at fare op eller gå i stå.
Hun respekterer mig og føler sig mere som en kvinde.

Jens


Hviler mere i mig selv og har styrket selvrespekten.

Jeg startede i januar i et forløb hos Karl-Otto, da jeg i en længere periode havde følt mig trist. I forbindelse med forløbet hos Karl-Otto, som i øvrigt var over 10 sessioner, havde jeg på baggrund af en bog ”No more Mr. Nice Guy” konstateret, at jeg i mit liv var i nogle rammer, som gjorde mig ulykkelig. Efter jeg havde læst bogen og fundet ud af, at der var noget der skulle forandres, tog jeg kontakt til Karl-Otto.

Med omdrejningspunkt i de 4 arketyper blev situationen ridset op og vi fandt ud af, hvilke områder vi skulle arbejde med. Efter jeg igennem vores forløb fik forandret nogle ting i mit liv og holdningerne til mine omgivelser, så forandrede mine omgivelser sig. Der var mere respekt på arbejdspladsen, mine grænser var mere klare, jeg lever efter mantraet ”Gør hvad du har lyst til”, andre typer kvinder der fangede interesse i mig. Alt i alt er jeg kommet til at hvile meget mere i mig selv.

I dag tænker jeg ikke så meget i krigeren, kongen, magikeren og elskeren, som er de 4 arketyper. Årsagen til dette er helt klart, at de er blevet en inkorporeret del af mig selv i dag. De ligger så at sige i min rygrad.

Jeg føler heller ikke den samme frygt for at være alene mere eller frygten for ikke at slå til. Jeg er blevet mig selv og så må folk respekterer, accepterer og tage mig som jeg er.

Tusind tak for et rigtigt godt forløb Karl-Otto, du har givet mig værktøjerne til at komme godt og rigtigt afsted på livets landevej.

Kurt.


Mere ærlig og selvstændig.

Konen var skredet og mine nye kærester kom og gik og jeg følte mig frustreret og tom indeni.

Det blev efterhånden kaotisk i forhold til vores fælles børn og konflikterne tårnede sig op. Jeg følte mig fanget i ekskonens forventninger og var begyndt at gå rigeligt meget i byen.
Jeg mistede interessen for mig selv og blev skræmmende ligeglad og det blev min wake up call.
En morgen jeg så mig i spejlet kunne jeg pludselig forstå at jeg kunne ikke kunne klare mere.
Jeg var gået i stå i et sort hul og stangede hovedet mod muren.
I coaching forløbet fik jeg rettet op på den måde jeg talte til mig selv på og jeg holdt op med at bebrejde ekskonen.

Vi øvede konfliktløsnings modellen og jeg fik adskilt tanker fra følelser og fik på en måde fornuften tilbage. Det gjorde at jeg forstod mig selv og fik  gjort det der var vigtigt og ikke bare det jeg havde lyst til.

Jeg havde forsømt min Kriger arketype, jeg var faldet af på den og havde svært ved at mærke personlige grænser og det at være god ved mig selv.
Der kom hurtigt forandringer da jeg fik denne indsigt og det gav mig bedre selvværd.
Jeg er blevet mere ærlig og har mere selvstændighed.

Jeg vil anbefale et forløb hos Karl-Otto hvis du har svært ved at føle dig ok og tage din ansvarlighed alvorlig.

Kristian


Michaels turn-around

Jeg var på røven i parforholdet med jalousi, dagligt bøvl og mange konflikter.
Vi havde godt nok mange fælles interesser og værdier, men vi talte alligevel forbi hinanden. Efterhånden havde jeg ikke specielt travlt med at komme hjem fra arbejdet. Jeg var ved at miste mig selv, miste kontakten til børnene og sexlivet var gået i stå.
Der var brug for en “turnaround”

Hos Karl-Otto fik jeg hjælp til at blive klar på hvem jeg var og hvad jeg egentlig ville, både med mig selv og i parforholdet.
Jeg fik øjnene op for hvad jalousien handlede om og hvordan jeg kunne føle mig mere sikker.

Karl-Otto er rigtig god til at stille de spørgsmål der får mig til at tænke og det hjalp mig til at bryde gennem tankemylderet, stoppede op og komme til kernen i problemet. Jeg fik overblik og prioriteret og frem for alt, hjælpe til at handle. Og jeg fik mere fokus på at være god ved mig selv og gøre mere af det jeg har lyst til og brug for som mand, uden dårlig samvittighed.

Alt i alt en “turnaround” som gav mig mere selvstændighed, så jeg både kunne være mere mig selv, en bedre kæreste og en mere nærværende far.
Og ja, jeg føler mig mere som en mand, nu.

Når jeg hviler mere i mig selv og min maskulinitet, bliver hun mere feminin og åben.
Sexlivet er tilbage på menuen og der er flere retter at vælge mellem.
Vi har fundet indtil en ærlighed, som gør at vi får talt sammen uden at det skaber konflikter og børnene slapper mere af og har fået det nemmere i skolen. Og, ja, den sidevirkning havde jeg ikke set komme og det glæder mig.
Karl-Otto kan bare noget, jeg ikke fandt andre steder.

Michael


No More Mr Nice guy.

Niels kontaktede mig for ca. et halvt år siden.

Jeg husker stadig hans stemme i telefonen.
Niels forsøgte at lyde rolig og holdt krampagtigt fast i en vis værdighed.

Niels frygtede at kæresten gennem 12 år nu ville forlade ham.

”Det er sgu ikke så fedt at komme hjem og høre på ”hyænen” – det handler kun om beskyldninger og krav fra hendes side, sagde han.

For Niels handlede det om at indse, hvor galt det egentlig stod til i parforholdet. Han troede ellers det ville blive bedre, hvis bare han gjorde som hans partner sagde.
Men egentlig stampede Niels rundt i en blindgyde og følte sig ensom og magtesløs, fordi han mente, han havde prøvet alt.
En klassisk Mr. Nice Guy.

Vi fik en snak om den nuværende situation, og jeg lagde hurtigt mærke til to negative mønstre i parforholdet, som Niels og hans partner gentog, igen og igen.
For det første, talte de forbi hinanden og de gjorde problemerne om til personlige angreb i stedet for at forholde sig til sagen.
For det andet var de begge overbevist om, at den anden havde ”nej-hatten” på.

I forløbet hos 2bii Coaching For Mænd fik Niels lært nogle værktøjer omkring kommunikation.

Konkret lytning og tydelig udmeldinger og han fik dem hurtigt afprøvet dem derhjemme.
Han blev også bevidst over den måde han altid tolkede negativt på det ”Hyænen”.
I sit stille sind bar på en vrede og frustration og det sivede ud mellem sidebenene som sure kommentarer.

For at komme videre fik han aktiveret sin indre Magiker, så han kunne få overblik og det hele lidt på afstand.
Han fik selvindsigt i egne mønstre og kunne bruge Konge energien til at køre de rigtige beslutninger i stilling. Han fik modet tilbage ved at aktivere krigeren for at gøre tingene på en ny måde og dermed bryde mønstret.
Når ændrede sig og blev mere maskulin og hel i sig selv ændrede konens sig tilsvarende.

Niels fik fat ved roden på sin Nice Guy og trådt i karakter og han var overrasket over hvor nemt det var, bare han turde tage fat.

Niels smiler, når han nu, med langt mere kærlighed i stemmen bruger ordet, ”hyæne” om partneren.
Niels fik også stoppet de ulidelige og konstante diskussioner i hjemmet og de er rent faktisk begyndt at hygge sig sammen og sætte pris på deres forskelle i stedet for at kæmpe for at lave om på hinanden.

Sidst jeg hørte fra Niels, var der faldet mere ro på derhjemme.
De får snakket tingene igennem uden at skændes. Det giver pote både i kærligheden og på den praktiske bundlinje.

Sexlivet er tilbage, og hverdagens aktiviteter kører som de skal uden større problemer.
Niels har fundet en frihed og styrke, han ikke troede mulig i et parforhold.
Nice Niels, ja, men også hel, ægte og troværdig.