Par Coaching

332

 

 


Manden i førertrøjen.

De par der henvender sig til 2bii ønsker et mere handlingsorienteret forløb og ikke så meget terapi. De vil kæmpe for deres parforhold uden alt det snak om følelser og det appellerer mere til manden i forholdet.
Parcoaching hos 2bii er nok mere på mandens præmisser og det ofte er kvinden glad for.
Manden kommer i førertrøjen og kan hurtig se logikken og de praktiske fordele.
Det kan kvinden faktisk godt lide.

I har muligvis gået i parterapi eller haft individuelle sessioner hos en terapeut.
I er nu på udkik efter et struktureret forløb hvor i får afklaret roller, både de maskuline og feminine. I vil have styr på samarbejde, både logistikken i familien,(er den sammenbragt) men også balance mellem arbejde og fritid og ikke mindst, en kommunikation der er til at forstå og ikke mindst, kvalitets kærligheds tid.
Hvem har ansvaret, hvem gør hvad, hvor ligger kompetencen, viljen og interessen.

I et coaching forløb får i lært at forhandle den praktisk logistik på plads, gøre kommunikation bedre og vi får en god og dyb snak om værdier og personlige ønsker og parforholdets behov.
Samt hvordan i tilgodeser hinandens selvstændighed og behov for autonomi.
Frihed og ansvarlighed giver tillid.

Hvad venter i på?
Mange gange kan man gå rigtig længe og dyrke de problemer man har i parforholdet, man taler forbi hinanden og man bliver stædig.

“Der hvor jeg kommer fra har vi altid gjort det på denne måde, jamme det er helt nyt for mig så det har jeg ikke lyst til. Når du siger det på den måden gider jeg ikke, jeg bliver tvær, og ja, jeg ved det godt, men alligevel.
Dagene kan gå i tavshed og det gør ondt.
Nætterne kan gå uden berøring og det svier i samvittigheden.”

Kontakt mig allerede i dag og i får redskaber til at opløse de knuder der forvikler jeres forhold.
Hvis der dukker “spøgelser” op tager jeg fat i dem og gør dem om til venner.

Det er praktisk og ligetil.
Fordelen ved et coaching forløb hos 2bii er at vi taler helt nede på jorden og fokuserer på hvad i i virkeligheden vil og sætter klare mål på hvad i vil opnå.
Det er ikke så meget hokus pokus, men mere fokus fokus.

I får afklaret jeres ligheder og forskelligheder på 8 forskellige områder og vi får fordelt og skabt balance så i begge bliver tilfredse og enige.


Hvis dette giver mening så send mig en besked og vi aftaler en fælles uforpligtende samtale hvor vi afklarer om det jeg kan er noget i kan bruge.
BESTIL JERES UFORPLIGTENDE GRATIS SESSION HER

Tag beslutningen.
I vælger selv om i vil have samtalerne online på skærmen, (Her får i videoerne tilsendt på mail og kan gense dem derhjemme) Det er en god ide fordi man husker ikke altid hvad der blev sagt,  eller om i vil mødes personligt.

Jeg anbefaler minimum 5 sessioner når det handler om parcoaching og nogle gange får jeg en snak med jer hver især oveni, hvis det er nødvendigt.

Jeg glæder mig til at høre fra jer begge.

Kærlig hilsen
Karl-Otto Sandvik
Mandecoach og Parcoach.
BESTIL JERES UFORPLIGTENDE GRATIS SESSION HER