Online

Coaching online på Zoom (skype lignende system) kan i første omgang virke fjernt for nogle mænd, det kan jeg godt forstå.

Du kender det måske fra arbejde hvor det kan virke “forretningsmæssigt” og lidt koldt.
Og det kan være mærkeligt at se sig selv på en skærm, tale med en anden mand, man ikke helt kender om personlige ting. Noget med stor afstand og manglende kemi, ikke?

Nogle mænd vil hellere vil køre langt for at vi kan mødes personligt, fordi det gir en bedre kontakt og man er i samme rum. Og, ja, jeg kan også have kaffe på kanden 😉
Nogle mænd har det fint med online samtalerne fordi de er vant til det, og ellers kan du få prøvet det af til den uforpligtende indledende samtale.

Vi finder ud af hvad der virker for dig, hvad der er praktisk og fornuftigt

Du er velkommen til online coaching og terapeutiske samtaler.

Du kan veksle mellem samtaler på adressen her i Nørresundby og online samtaler på Zoom eller telefonsamtaler og i tillæg benytte support som Messenger/whatsApp, SMS’er eller mails til udvæksling af tanker, få sparring og feedback.
Det fine med disse forskellige tilbud er at vi finder ud af hvad der der virker for dig.

For eksempel; en til en, samtaler på adressen, der følges op med korte eller længere online samtaler, messenger support efter behov.
Det er godt at have når det brænder på, også i aftentimerne eller ”tjeck in`s pr SMS når man kvitterer for udførte opgaver og øvelser, mm.

Jeg har haft rigtig mange online samtaler med mænd fra forskellige steder på Sjælland, Fyn, Esbjerg og Sønderjylland. Det har fungeret fint for dem, fordi de sparer både transport, penge og tid. Det koster jo lidt det hele.

Nogle er heldige at kunne afholde samtalerne online i arbejdstiden, så det ikke berører privatlivet derhjemme og vi kan aftale samtaler udenom arbejdstid evt, weekend. Faktisk kan du også sidde i bilen, bruge en Tablet eller din Smartphone.

Gense online samtalerne
En anden fordel er at du kan få tilsendt online samtalen og gense dem, så du får det hele med. Det er måske lidt nyt at se sig selv, men så kan du jo bare lytte til det der blev sagt. At se eller genhøre samtalerne er for nogle en stærk oplevelse og meget lærerigt.
Det eneste du skal gøre er at downloade Zoom-programmet, det tager ca. 12 sekunder.

Hukommelsen er nogle gange lidt nedsat, når man er presset eller stresset, så det er ikke altid man husker det hele.

Det er helt op til dig hvordan du ønsker det.
Og hvis du har behov for at jeg besøger din adresse, kommer der selvfølgelig transportudgifter oveni, men  lad os få en snak om det.

Jeg er fleksibel og altid til at tale med 🙂

Er du i tvivl? Spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte mig uforpligtende hvis du har spørgsmål eller du har en situation du er i tvivl om hvordan du skal gribe an. Husk: Vi mænd går ofte alene med tingene. Alt for længe....

Referencer