Hej Kvinde og velkommen til 2bii coaching for mænd hjemmeside.

Først og fremmest er jeg glad for at du fandt denne side.

Det fortæller mig noget om din ansvarlighed og kærlighed til din mand, parforhold/ægteskab, familie og den lidt større sammenhæng i befinder jer i.

Er du måske den der holder sammen på det.

Kvinder er ofte de første til at spotte noget “unormalt” hos manden, fordi i måske har mere behov for tryghed, nærhed og sammenhæng end mange mænd. Og kvinder er traditionelt dem der arbejder på at holde sammen på det hele mens manden er den der sørger for de faste rammer og de overordnede beslutninger.

Jeg er godt klar over at, i det moderne Danske samfund kan disse roller blive byttet om og at man er mere fleksibel i ens rollefordeling.

Men hvis det begynder at skride og det gør det som oftest ved at den ene eller andens ståsted bliver rystet og gjort ustabile på grund af større begivenheder, sygdomme, tab af job, kriser i baglandet, uhæld eller andre hændelser, skaber det ofte bekymringer hos den anden part.
Som ofte er den kvindelige part.

Og, ja, jeg må nok gætte mig til hvad der får dig til at besøge siden men jeg har nogle bud.

  1. Du er måske nysgerrig på hvad det handler om, hvilke problemer mænd bakser med og hvordan jeg arbejder?
  2. Du er muligvis nysgerrig på om du kan opsnappe noget der gør at du nemmere forstår din mand?
  3. Du er nysgerrig på om det jeg tilbyder er noget du kan henvise din mand til, og håber det kan redde eller give jeres parforhold/ægteskab ny energi, nærhed og bæredygtighed.
    Og få tips og tricks til at kunne forstå mænd og deres måde at tænke på.
    Måske er han i hans midlivskrise?
  4. Du kan også være nysgerrig på hvordan du får din mand til at kontakte mig, fordi du kan se den er gal med ham og det påvirker dig og jeres familie. Eller noget helt andet, så er du velkommen til at kontakte mig.

Her har jeg skrevet besvarelser, så godt jeg kunne, men jeg kunne nemt komme til at overse noget vigtigt set fra din side?

1.
De mænd der kontakter 2bii søger ofte mere klarhed om hvilke beslutninger de skal tage.

De ønsker redskaber til at blive klar på hvad de kan gøre for at skabe mere orden og få styr på det der virker kaotisk. Det kan være på mange områder, alt fra karriere, til helbreds og kærligheds spørgsmål. Mænd er i regelen handlings orienterede og får mere selvtillid af at mestre sig selv og det de gør.
Så det hjælper jeg dem med.

Kort sagt hjælper jeg mænd til at se billedet i et større perspektiv så de får overblik og vi taler om hvad der er vigtigt, hvad der betyder noget for dem og hvad der er mest fornuftig at gøre. Vi definerer og planlægger i fællesskab det forløb der passer ham og de behov han har. Forløbet har flere faser, og ender altid op med at manden er blevet klogere på sig selv, hans styrker og begrænsninger, både personlige, karrierer messige og ikke mindst i forhold til kvinder og partnere.

De mænd der kontakter 2bii vil gerne have redskaber til at mestre deres udfordringer og få sparring til at overskue og gennemføre det der er vigtigt for dem selv og dem de holder af.
Personlige identitets kriser, skilsmisser, genfinde mod og mening med tilværelsen, redskaber til at håndtere parforhold og konflikter, afklare og få styr på afhængigheds problematikker, midtlivskriser, sorg/tab, arbejdsrelaterede / karrierer udfordringer. Disse symptomer kommer sjælden alene og optræder i indviklede sammenhænge hvor de påvirker hinanden

2.
Hvis du har behov for at forstå din mand, er det en god ide at begynde med det der betyder noget for ham. 
Det er altid en god ide, når du vil i tale med din mand, at spørge specifikt og konkret indtil noget han er glad for, noget der er vigtigt for ham. Noget der gør han stolt og noget han mestrer. Eller noget du er glad for, ved ham.
Anerkendelse er som oftest en vej til en mands hjerte.Når du kender hans arketype præferencer har du en “guide line” til hans verden.

3.
Her kan du læse om hvad de 4 forskellige Arketype præferencer
og hvad du kan anerkende ham for.
Læs mere om de fire Arketyper og deres bipolare skyggesider og få coaching tips nederst på forsiden

Hvis han overvejende er Kriger typen er han handlende, aktiv og selvsikker på det han kan.
Han ønsker at vide hvad han kan gøre, så han føler sig værdifuld.
Han vil gerne have anerkendelse for det han har gjort og det han vil gøre.
Han har nogle gange træskoene på og optræder frembrusende og på dårlige dage lader sig tromle.

Hvis han overvejende er Konge typen er han strategisk og logisk tænkende. Han søger at forstå det større billede, hvordan det praktisk hænger sammen og hvilke trin, strategier og procedurer der må følges.
Logisk og vis, men kan være for bestemmende og selvretfærdig, faktisk lidt af en tyran.
Giv ham anerkendelse for at han arbejder på at rette op på dette selvom det ikke er perfekt.

Hvis han overvejende er Magiker typen er han ofte kreativ og “tænkende” – prøver at regne den ud oppe i hovedet.
Han er innovativ, ofte spontan, energisk og har mange ideer.
Et stort hoved, men svært at følge ideer til dørs. Ros ham for hans initiativ og sæt pris på hans forslag.
Måske gør det dig til, den der skal holde styr på ham, og det føles trættende.

Hvis han overvejende er i Elsker typen er han sanselig og følsom.
Han har et stort hjerte og har behov for at alle har det godt. Et stort hjerte, men ikke så struktureret og nærmere kaotisk og grænseløst på dårlige dage.
Giv ham en krammer og nyd den nærhed han udstråler, selv om det kan virke akavet nogle gange.

Når i kæmper om samme arketype område, slider i på forholdet.

Hvis du oplever at i befinder jer i samme arketype område og det skaber konkurrence om pladsen har i har balladen. Hvis det er tilfælde kan i komme til at slide unødig på hinanden.Her der det vigtigt at få en snak om hvilke værdier i fokuserer på hver især i dette område. Få en snak om hvad der motiverer jer og hvorfor.

Hvad ønsker i at undgå og hvad håber i på at opnå. Vær ærlige. I kan med fordel få en god snak om hvordan i komplimenterer hinanden med jeres forskellighed og på den måde respekterer hinanden og heldigvis, på samme tid lære at stå ved jer selv på en ansvarlig måde.


Som du nok kan se, så er det myriader af forskellige kombinationer
 i de arketype kombinationer, og vi er i en evig forandring, men vores natur kan vi ikke løbe fra.

Du kan også downloade dette arketype parforholds hjul og få en snak om de forskellige områder.
Hvordan i er hver især, hvor i ligner og hvor i er forskellige.

4.
Det en god ide i er enige om at i begge gør en indsats.

Tør du stole på din kvinde, tør i stole på hinanden?

At din mand beslutter sig til at gå til mandecoaching gør at han ændrer sig og hvis du ikke gør en indsats og bare læner dig tilbage og forventer at han skal passe ind i dine forventninger, tror jeg bestemt du bliver skuffet. Du kender nok udsagnet om at der skal to til Tango og I er to om at skabe kvaliteten af jeres relation både på godt og ondt. Hans vaner og mønstre trigger måske dine ømme tær og det samme gør han.

Derfor er i et godt match for hinanden hvis i ønsker at udvikler og bryde de gamle mønstre.Sådan lidt skåret ud i pap, bliver i et par der går side om side som selvstændige individer og er ikke længer forblændet af hinandens ufejlbarlighed eller bitterhed og vrede over den andens mangler og fejl.

Det er muligt at give jeres parforhold/ægteskab ny energi, nærhed og bæredygtighed.Men i må gøre en fælles indsats og den gode nyhed er, og den kan virke lidt skræmmende er: Det bliver aldrig det samme igen.

Alligevel kan det være at han ligger “underdrejet “ og du ved det er noget der går ham på.

Du kender ham måske bedre end ham selv og for at genskabe den balance i ønsker, kan der være en god ide vi to får en snak om de udfordringer hans tilstand skaber i jeres forhold. Han kan være stressramt, have problemer o opslidende konflikter på jobbet, overforbrug/misbrug, han lukker ned/lukker sig inde, han mangler nattesøvn, appetit, kort lunte og humørsvingninger, fraværende, glemsom, ofte syg, nul sexliv, ingen intimitet.

Jeg tror du forstår.

Du kan udskriv denne stress test og kigge den igennem, se hvad du genkender.


Du må gerne ringe mig på 20162911 og få en uforpligtende samtale på hvordan du kan håndtere dine bekymringer og behov så han fanger hvad det handler om. Dette er ikke for at du går bag ryggen på din mand, men et oprigtigt ønske for det bedste for ham og jeres fremtid sammen. Og dem i holder af.

Hvis i beslutter at kontakte 2bii skal det sidste ende være en ide han er med på og ikke kun noget du synes han skal gøre, bare fordi vi har talt om det.
Du kan ikke bare stikke ham et link til 2bii hjemmeside og sige:
Nu tager du dig sammen ellers skrider jeg for godt. Vel, måske er det nogle gange det der skal til, når man synes man har prøvet alt?
Lad os få en fornuftig snak om hvad du tror der virker for at i kommer videre.


Hvis du vil udforske lidt om jeres “kærlighedssprog” så klik her.
I kan i få en god snak omkring de forskellige kærlighedssprog, så i bliver klar over jeres behov og kan udtrykke dem uden at manipulere, trygle, tude eller vrisse jer til at få dem dækket.
Husk at ingen mennesker er tanke læsere (heller ikke nyforelskede mænd) så ved ærlighed og oprigtighed kommer man rigtig langt.

Tænker du i har behov for parcoaching for at komme videre kan du læse mere her.
Husk at parcoaching er noget i skal være fuldstændig enige om.

Hvis dette giver mening for dig som kvinde, er du velkommen til at diskutere det med din mand og forsikre ham om at dette er et handling fokuseret coaching forløb og ikke terapeutisk arbejde hvor vi kun taler om følelser.

Vi bruger følelser for at afdække værdier, grænser og behov så i lærer at blive tydelige og “voksen” i jeres kommunikation.
Vi finder ud af hvad der virker og giver mening for jer, så i får nemmere ved kærligheden og kan kigge fremover.

Er du i tvivl? Spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte mig uforpligtende hvis du har spørgsmål eller du har en situation du er i tvivl om hvordan du skal gribe an. Husk: Vi mænd går ofte alene med tingene. Alt for længe....