Til Kvinden

Velkommen til dig kvinde.

Jeg gætter på at, du har problemer i parforholdet/ægteskabet og er ved at smide håndklædet, og at, du har hørt om det jeg laver eller har googlet på området og fundet hjemmesiden.

Det fortæller mig noget om din ansvarlighed og kærlighed til din mand, jeres parforhold/ægteskab, familie og den sociale sammenhæng i befinder jer i, men også din længsel efter at blive set, hørt og elsket, har jeg ret?

Du har måske et håb om at han kan forbedres og at parforholdet/ægteskabet kan reddes, selv om du er ved at være serøst træt af at gå alene med det.

Hvad kan i få?

Få kærlighed tilbage på sporet.

Hos 2bii Coaching kan din mand få gode råd, redskaber og sparring til at udvikle og styrke hans kommunikation, hans evne til nærvær og hans maskulinitet.

Hos 2bii Coaching kan du som kvinde få coaching på din situation, så du får nemmere ved at agere i situationen så du bliver mere klar på dine muligheder. Du får (råt for usødet) uvildig rådgivning fra en mand der ser det fra ”mændenes” side.
Det kan ofte hjælpe rigtig meget på forståelsen.
(Ps:Jeg er ikke din veninde)

Når din mand går til samtaler hos 2bii kan du regne med han ændrer hans vaner og adfærd, det betyder at du også må ændre dig, måske give slip på nogle af dine vaner og mønstre, og måske er det en god ide, hen ad vejen at, i deltager begge to til samtaler?

Hvordan er stress reaktioner forskelligt hos mænd og kvinder

Generelt kan man sige at mænd er løsnings orienterede og kvinder er relations fokuserede men der findes altid gråsoner begge veje.

Når mænd er stressede og presset har de for vane at holde op med at tale om det der driller, fordi det er den måde deres hjerne fungerer, men også noget der er tillært gennem opdragelse og forventninger.
De går alene med problemerne og søger gode råd og samler oplysninger, reflekterer over det og på den måde finder den bedste løsning.
At få gode råd og at tale om det der går en på kan ofte virke pinligt for mænd fordi det kan være et tegn på svaghed. Derfor går de nogle gange for længe med smerter og bekymringer inden de gør noget med det..

Når kvinder er stressede og presset taler de rigtig meget om det fordi sådan er deres hjerne opbygget og det falder dem nemt. De har mere fleksible sprogcenter mens mænd har svært ved at lytte når de laver noget. En ting ad gangen søster J

Kvinde derimod finder mening og forstår deres tanker når de siger dem højt og deler dem men veninderne.

Kommunikation er ofte løsningen, men hvad skal vi tale om?

Mange problemer i parforhold mellem kvinder og mænd kommer af at vi ser og forstår virkeligheden ret så forskelligt/modsat og vi forstår ikke at den anden ikke forstår os eller kan se det fra vores side.

Derfor har mange par et stort udbytte, både af at lære sig at forstå sig selv og den anden, men også at blive enige om hvad de vil med parforholdet enten på kort eller længere sigt.

Coaching for kvinder

Jeg vil gerne tilbyde coachende samtaler med dig som kvinde hvis du har behov for at lære at forstå dig selv og dine handlinger inden du bruger mere energi på at forstå din mand og inden du opgiver.

Eller du kan henvise din mand til mig og så han kan få redskaber, tips og sparring på hvordan han kan agere og ikke agere for at i får et bedre parforhold/ægteskab.

Lyder det fornuftigt?

Når det går skævt det ene sted, så smitter det

  • Husk at når der knirker i relationen går det ud over de andre områder i tilværelsen.
  • Når man har problemer på arbejdet tager man ofte problemerne med hjem.
  • Når man føler sig usikker på sig selv går det ud over arbejdsglæden og selvtilliden
  • Når man mangler fælles fodslag bliver man meget uvis angående fremtiden og gør det hele utrygt.

Når det bliver utrygt forsvinder sexlivet og det går ud over det gode humør og det går ud over de andre familie medlemmer – og kollegaer.

Dette ender ofte med stress, konflikter og brud, med lange nedture til følge og når man ikke tager ved lære det der sker, kommer man til at gentage det.

Som du nok forstår så hænger det hele sammen og derfor er din indsats en god begyndelse til at lave om på det hele og forventet tankelæsning, bebrejdelser og beskyldninger gør det kun værre.

I må lære at tale sammen, både om de svære ting, men også om det i har brug for og det i ikke vil gå med til.

Book din uforpligtende samtale og vi får en snak om hvordan du og i ønsker fremtiden skal se ud og hvad du eller i må gøre for at det bliver muligt.

I får praktiske og fornuftige redskaber, gode råd og coaching på processen, så i genfinder kærligheden og får gang i sexlivet.

Det er det hele værd, ikke?

 

 

Andre relevante sider
Parcoaching
Misbrug – Afhængigheder
Stress coaching for mænd

Tag denne unikke stress test og afklar jeres Maskuline eller Feminine stress symptomer.