Brud/skilsmisse.

Står du i en skilsmisse?

Skilsmisse – skal du skilles?

At skulle skilles kan trække tæppet væk under enhver mand – også selvom både han og hende er enige. De fleste oplever en skilsmisse som en krise, der kræver mere end gode råd fra vennerne og ”ud og find en ny”.
Statistisk set er det i 8 ud af 10 tilfælde kvinder der tager initiativet til en skilsmisse og de mænd jeg taler med fortæller om en choktilstand og en svimmel fornemmelse af uvirkelighed når det sker. Mænd skal kunne klare det hele selv, også skilsmisser, men vi har også svære følelser og dilemmaer at kæmpe med.  Du sparer mere end du kan drømme om ved at få støtte og sparring i denne proces.

Skilsmisse er en krise for de fleste – / også for børnene
Derfor er det ofte på sin plads med “krisehåndtering” fordi chokket flækker ens virkelighed midt over. Krisehåndtering handler om at du får hjælp til at håndtere og sortere i et overvældende antal ting der sker på en gang. Forvirrende følelser af frihed, vrede, sorg der gør en magtesløs.

Krisehåndtering er en god ide i disse tilfælde, så man ikke gør skade på sig selv eller andre.
At man ikke tager hurtige beslutninger man kommer til at fortryde- / siger ja til noget ugennemtænkt det kan have svære/ uoprettelige konsekvenser for børnene og deres fremtid.

Når kaos rammer – ofte uventet
Skilsmisser har deres forskellige faser og de kører nogle gange i kaotiske mønstre overlapninger der dræner en for energi, der gør det hele mere kaotisk.

Chok fasen, forhandlings fasen, krampetræknings fasen, vredes fasen med beskyldninger og magtkampe, hvad med huset, børnene, hvem skal flytte.
Man drives som mand ofte ind i “fikse de svære følelser” fasen.
Man sidder pludselig i den nye lejlighed, med Pizza bakker, leverpostejsmadder med rødbeder, sixpack på bordet og savner fortiden, børnene og alt det kendte der er væk.

Mange mænd fikser, men misser
Undersøgelser har vist at skilsmisse er lige så stressfremkaldende som dødsfald i nær familie og nogle gange værre. Det udløser kamp, flugt eller frys reaktioner og man glemmer at lade fornuften råde.

Man begynder måske at “fixe” den svære situation med alkohol, piller, overarbejde, ekstrem fitness , byture og nye damer? Investerer i ny bil, konflikter på arbejde, eskalerende sygefravær.

Du gentager ”fejlen”
Hvis du ikke får bearbejdet følelserne, sagt farvel til tabet af de forskellige ting, ( materielle ting, venskaber, drømmen om familien, etc.) på en ordentlig måde, vil du cykle rundt i de forrige faser og undgår at komme videre.

Mange mænd finder sig en ny kvinde med det samme eller de går i stå i single livet.
De gennemgår ikke processen, men hopper på den næste tog hurtigst mulig.
De begår derfor ofte de samme fejl i det nye forhold. Det går i den lange ende ud over børnene.

Kom godt videre
Det er som at vælte rundt i et minefelt af følelser, minder om kærlighed, børn, fortid, plus alt det praktiske, flytning, børn, salg af hus og hjem, økonomi, bodeling, advokater, statsforvaltning, you name it. Konflikt og stress niveauet skader mere end nødvendigt og børnene påvirkes så de kommer i  klemme mellem forældre og det må ikke ske.

Når du har mig i dit hjørne får du professionel rådgivning og støtte. Du får en daglig kontakt til en der kender faldgruberne og er klædt på hvis de uværdige forhold udvikler sig.

Det kan koste dyrt at gå alene med udfordringerne, både personligt, økonomisk og arbejdsmæssigt. Nedture, flytning, sygefravær, jobsituation.
Du har en meget større chance for at bevare et godt og troværdigt forhold til dig selv, så du kommer godt videre.

Det er ikke terapi.
Men konstruktiv handlings orienteret sparring i øjenhøjde.
Jeg har erfaring fra mere end 700 samtaler med mænd i krise pga. skilsmisse eller brudte parforhold.

Giv mig et kald på 20162911 eller send mig en mail og jeg kontakter dig inden 24 timer.
Vi aftaler tidspunkt til en uforpligtende gratis samtale hvor vi afklarer om det jeg kan tilbyde, er i tråd med dine behov, og det er meget vigtigt for mig at kemien er på plads og vi finder tonen, inden vi går videre.

Skilsmissen er ikke over før du har fundet roen og fundet nyt fodfæste med tilværelsen.

Klik her og book en uvildige gratis sparring. ca.30.min.

Jeg vil inviterer dig til en uforpligtende gratis 30 min samtale.
Det er mange gange kun det der skal til for at mændene kommer videre.

Blive mødt i øjenhøjde og få den nødvendige sparring

Send mig en mail eller giv et kald på 20162911 og jeg vender tilbage inden 24 timer.
Klik her og book en uvildige gratis sparring. ca.30.min.

Venligst
Karl-Otto Sandvik
Sparringspartner for mænd.

Referencer
Kontakt

Hvad koster det
Tilbage til forsiden