De 3 R’er – Ro, Retning & Råstyrke

Mange af de mænd der kontakter 2bii har behov for mere klarhed og beslutsomhed, så de ved hvad de skal gøre, når det nu brænder på.

De ønsker at hvile mere i sig selv, komme af med usikkerhed og få mere retning og maskulin handlekraft.
De ønsker en kombination af indre Ro, Retning og Råstyrke.

Når din indre Holger Danske vågner, får dit liv mere: Ro, Råstyrke og Retning. Det hjælper jeg dig med.

Mange af disse mænd har ofte høj selvtillid, men lavt selvværd. Derfor knokler de på og famler i blinde fordi de mangler et solidt maskulint ståsted.
De har hverken ro i hovedet, retning i livet og spilder deres råstyrke på at gentage sig selv.

Saboterer deres muligheder.
Det gør at de har store problemer med at finde balancen i hverdagen og har ofte indarbejdet overspringshandlinger så de ikke får afsluttet opgaver. De får oparbejdet et overforbrug, som nogle gange løber løbsk og kommer til at sabotere deres muligheder.

Dit “lille” eller dit “store” Selv?
Ægte eller falsk selvtillid?
Mange af disse mænd opbygger deres selvtillid ved at søge anerkendelse af andre mænd/autoriteter og angler efter ros og kærlighed hos kvinder.
En anerkendelse de polstrer deres selvtillid med, som var det en beskyttelse mod den tomhed de føler indeni. De beskytter denne tomhed, dette “lille selv” så godt de kan så andre ikke kan se det. Kort sagt kan man sige, at de er styret af en frygt for ikke at strække til.

Ære eller skam?
Dette er et meget ømtåligt område for mange mænd, fordi det handler om, ikke at miste æren, ikke tabe masken.
Mænd har en indbygget æres kodeks som handler om deres position i det mandlige hierarki.
Hvis man taber masken, taber man terræn og mister ens position.
Det er ikke nogen hemmelighed for mænd, at jo mere vellykket man fremstår, rig, magt, succesfuld, jo større chance har han for at bliv valgt af en kvinde og jo større chance har han for at stifte familie og få børn.

Det er ikke nogen hemmelighed for mænd, at jo mere vellykket man fremstår, rig, magt, succesfuld, jo større chance har han for at bliv valgt af en kvinde og jo større chance har han for at stifte familie og få børn.

Dette hierarkiske system kan man nemt snyde med og fremvise illusionen af lykke og succes, men den bliver også afsløret fordi det er ikke andet end, netop, en facade man holder op for omverden ( og konen) for at beskytte ens følelse af forkerthed indeni.
Disse mænd brænder deres krudt af på at fastholde dem selv i det gamle velkendte spil.

Livsstilssygdomme?
Ofte går livet sin vante gang i dette spil og man bliver efterhånden blind for ens rotation i Hamsterhjulet. Det er monotont, men trygt, kedeligt, men forudsigeligt, langtrukkent, men man er fri for at åbne sig for livets eventyr.
Når korthuset braser sammen og de ser det for hvad det var, oplever de fleste mænd en livs krise som ofte følges op af en skilsmisse, fyring, livsstils sygdomme mm.

Dit store selv.
For at være fremme i skoene og forberedt, ikke bare fordi korthuset ramler og Hamsterhjulet på et tidspunkt vælter, kan du frivilligt, begynde at forbinde dig med din sandhed, dit store selv.

Dit store selv, der har den sandhed du gerne vil lytte til, men du mangler modet.
Modet til at kaste dig ud i virkeligheden, fordi du hænger fast i historien om dit lille selv, fortiden og dine trygge vaner.
Du længes efter din frihed, men din indre Explorer er svag og træt og det virker uoverskueligt.
Du føler dig måske allerede lidt død indeni?

Du får modet tilbage
Den gode nyhed er at når du forbinder dig med din sandhed får du modet tilbage. Du får modet tilbage, fordi du ser hvad du kan gøre og du ser din frygt i øjnene og holder hvad du lover. Du forstår at din frygt var koblet på en negative fantasi og  hvor den før var et blylod om benet bliver den nu en motiverende drivkraft.

Du genvinder evnen til at mestre din maskuline modenhed, dit liv og din selvstændige mandighed.

Har du disciplin og handlekraft til at sige, nok er nok.

De 3 R’er – Ro, Retning & Råstyrke
Du etablerer det solide indre fundament, hvor din indre ro, din fremadrettede retning og din råstyrke smelter sammen til en enhed.
Du føler dig hel og sikker på dig selv og ikke længere splittet, rådvild og usikker.

Jeg er klar til at hjælpe dig
Men først når du er klar og selv mærker behovet.
Jeg vil ikke pådutte dig noget som helst, men gå ved din side og sammen finder vi stedet, bygger forskalling, blander det rigtige beton, armerer med dine værdier og principper, krydrer med lidt kærlighed og støber et fundament der holder.

Du får sat fundament på skinner, klare tydelige skinner der giver dig en tydelig retning fremover.
Så du får brugt din råstyrke på en måde der giver mening, ikke bare for dig selv, men også i den store sammenhæng og for dem du holder af.
Måske lyder det som en kliche, men det styrker bundlinjen og giver dig mere gnist mellem benene:)

Har du behov for mere indre ro retning og råstyrke?

Er du i tvivl? Spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte mig uforpligtende hvis du har spørgsmål eller du har en situation du er i tvivl om hvordan du skal gribe an. Husk: Vi mænd går ofte alene med tingene. Alt for længe....