Coaching/mentor forløb

Det der har vist sig mest effektivt i mandecoaching er at, du investerer i og forpligter dig til et struktureret forløb over tid. Et forløb der aktiverer din maskuline selvstændighed.
Et handlingsorienteret forløb der bygger på din vision om den du i virkeligheden er, så du skaber nye resultater og genfinder stoltheden og glæden ved livet.

Jeg hjælper mænd til at, genfinde motivationene og troen på sig selv, så de lever livet som den mand, de i virkeligheden er.
De opnår den maskuline selvstændighed som gør dem troværdige nærværende og effektive.
Desværre er de fleste fastgroed i deres livsstil og har mistet troen på at det kan være anderledes. I et coachingforløb hos 2bii lærer du kende din egen standard og du lærer at leve op til den.

Ting tager tid og forandringer sker gradvist. Hvis man snupper en time nu og da sker der ikke den store forandring, der skal tid, handlinger og knofedt til.

Vi har alle en indbygget modstand mod forandring, også selv om vi ved det er nødvendigt og den viser sig mange gange et godt stykke hen i forløbet.
Vores indre sabotør er meget kreativ.

Jeg er ikke her som din ven der vil stryge dig med hårene, jeg er her som den ven der vil have det bedste frem i dig og det gør nogle gange ondt når svagheden forlader kroppen.

Du står måske allerede i en presset situation og min erfaring er at, det er svært at lære nyt før man får hovedet over vandet.

Derfor er de coachingforløb jeg tilbyder på 6, 12 eller 18 måneder, som alle starter med en indledende uforpligtende samtale.

Forløberne indeholder forskellige trin og stadier i en naturlig udvikling og afviklings proces som nogle gange overlapper hinanden.
Det er vigtigt at få balance, styrke og stabilitet før man dykker dybere og rydder op i de underliggende problematikker.

Vi vil berøre emner som økonomi, faste rammer, arbejde /karriere, fysisk helbred, stress, mental og fysisk styrke, mindset, værdier overbevisninger, seksualitet /parforhold, svære følelser sorg – vrede – frygt, glæde, skam, skyld, afhængigheder, tankemønstre, selv sabotøren, overspringshandlinger, etc.

Alle ting der påvirker hinanden og gør livet besværligt både for dig selv og dem du holder af.
Et coaching/mentorforløb handler om at skabe balance og en fremtidsrettet udvikling for dig som mand.

Metoder og redskaber jeg bruger:
De 4 Maskuline Arketyper Kongen, Krigeren, Magikeren, Elskeren deres iboende energier og forståelse for de polariserende skyggesider.

Velkendte coaching og forandrings teknikker, hypnose terapi, meditationer, visualiseringer, udfordringer, lytning, sparring, rådgivning, mm

Læs mere her om de mest almindelige problemer og udfordringer de mænd der kontakter 2bii coaching for mænd.
Problemer, løsninger, redskaber, fordele og udbytte, samt den irriterende modstand man føler mod at gå i gang.

Opgaver, tester, redskaber til motivation, NLP, Narrativ Coaching, Systemisk Coaching, Livslinjer, historiefortælling, mine erfaringer, buddhistisk visdom, metaforer, etc.

Hvis krisen har trukket tæppet er det påkrævende at du booker dig ind til et “akut forløb” inden vi går igang. Læs mere her

Giv mig et kald og vi aftaler en uforpligtende samtale og mærker om kemien er som den skal være.
Jeg hjælper dig i denne samtale med at, afklare hvad du kan få ud af et coachingforløb, det er altid individuelt og værdiskabende, inden du beslutter om det er noget for dig og din fremtid.

Venlig hilsen
Karl-Otto Sandvik
Kontakt mig her