Integrer de 4 arketyper og genfind din indre styrke

  • Mænd elsker at have styr på sig selv og deres liv, det gør dem stolte..
  • Mænd elsker at føle sig selvstændige og frie og at de betyder noget.
  • Mænd elsker mestrer deres udfordringer og gøre en forskel.

Efter mere end 800 coaching sessioner med mænd i alle samfundslag og situationer er min erfaring at, de har svært ved at få det til at lykkes fordi de føler sig uselvstændige og usikre på sig selv. Deres indre styresystem er blevet programmeret til at, de ikke tror på sig selv og er i tvivl om de er gode nok eller om de har fortjent at lykkes.

De lar andre kontrollere og bestemme over dem, alt fra chefen, til konen, til andre mænd hvor de væger deres meninger tungere end deres egne. De tror ikke på deres beslutninger og mangler ofte en indre sikkerhed. Det fører til overspringshandlinger, konfliktskyhed og frygt for afvisninger der hæmmer dem.

De søger validering og manipulerer for at få ros og anerkendelse. Det gør at, de ikke er til at stole på og de føler sig forkerte.

Når mændene bliver afklaret over hvad der er i virkelig vigtig, får de nemmere ved at prioritere og får hurtig en fornemmelse af at, de mestrer tilværelsen.
Jeg har set mange mænd genfinde troen på det hele og set deres karakterstyrker vokse fra uge til uge fordi de ved hvad de vil og de ved hvad de kan og skal gøre.

Jeg bruger de 4 Arketyper for at skabe overblik og struktur for de mænd jeg coacher, det gør det praktisk og nemt for dem at prioritere og tage fornuftige beslutninger.
I dette basisforløb lærer du at integrere de 4 arketyperne Kongen Krigeren, Magikeren og Elskeren og du etablerer et morals, etisk og værdibaseret fundament som udvikler din maskuline selvstændighed.

Hvis du har brug for mere balance og et solidt fundament, så du genfinder din selvstændighed og frihed, så er denne basispakke dit bedste valg. Her får du afklaret, ikke bare hvor du spænder ben for dig selv, men også hvad der i virkeligheden er vigtig for dig og dem og det du holder af.

Hvis du ønsker mere maskulin autenticitet har du kommet til det rigtige sted.

Venlig Hilsen
Karl-Otto Sandvik

Klik her og book din indledende samtale her