Parcoaching til et bedre samarbejde og samhørighed

Parforhold og nære relationer kan ikke fungere uden klare regler og tydelige retningslinjer. Hvis man ikke er enig om hvorfor man er sammen gør det hurtigt galt.

Mine erfaringer med parcoaching gennem mange år fortæller mig at, løsning på mange problemer i parforholdet er at, være mere praktisk og rationel uden så meget snak om følelser, derfor er mændene ofte med på denne løsning, og det er kvinderne glade for.

Parrene ønsker et bedre samarbejde så de får mere nærvær og intimitet, men det bliver ofte saboteret af at, man ser tingene fra forskellige vinkler og baggrunde så der opstår magtkampe der slider på både samarbejdet og sexlivet.
Hvem tager initiativet, jeg er for træt, du har ikke lyst, det har du ikke talt om, ser du en anden?
Påstande, beskyldninger og bebrejdelser gør det svært at mødes og det bliver for dumt, når i ved i kan bedre.

De glemmer ofte, i kampens hede den dybere meningen med parforholdet og modarbejder hinanden i stedet for at komplimentere hinanden

De mange misforståelser skaber og frustrationer, men de elsker hinanden og har brug for enkle forståelige redskaber så de får det til at køre igen.

Som sagt så skal det ikke så meget til. – og i dette forløb får i afklaret hvad der er vigtigt at bevare og hvad der er nødvendigt at lave om på. I lærer at se fordelen ved jeres forskellighed og udnytter det til bedre samarbejde.

I får enkle afprøvede redskaber til konflikt håndtering som giver motivation til at se nye muligheder.

Det åbner op for fleksibilitet, ansvarlighed og giver mere frihed.

Tydelig kommunikation og klare aftaler skaber hurtig mere tillid og tryghed i relationen, det gir mere nærvær og intimitet.

I er begge to med til at skabe jeres hverdag og enkle spilleregler er altid godt når man kører fast.
Spilleregler og værdier der gør det nemmere at kommunikere og planlægge logistikken.

Det giver også mere sjov, glæde og socialt liv, mere håb for fremtiden 🙂

Prøv at tænk jer 6 måneder frem i tiden og se for jer hvordan det er blevet, hvor er i hen hvordan er vejret hvem er i sammen med?

Og tak jer selv for at, i gjorde en indsats for at nå det. Og nu når i ved hvad i kan og i kender jer selv og hinanden så meget bedre, hvad tænker i bliver muligt for jer i fremtiden?

Klik her og book tid til en uforpligtende samtale

Venlig hilsen
Karl-Otto Sandvik