Stress coaching for mænd
Få styr på dit stress og genfind selvkontrollen

  • Afklar hvad der i virkeligheden stresser dig
  • Formuler din livsvigtige ”Not To Do” liste
  • Få guidede meditationer og vejtræknings øvelser til afstresning
  • Genfind balancen i din psyke og få mere ro i sinded

Dette er et produkt mange mænd vælger som det første, fordi de har stress symptomer som søvnforstyrrelser, koncentrationsbesvær, tankemylder der ligner panik tilstande og en frustration der bobler faretruende indunder overfladen.
Det hele gør dem rastløse, rådvilde og en smule trist og opgivende, fordi de kæmper for at forbedre det, men gør det ofte værre.

Når du har lært øvelserne og bruger dem på daglig basis får du det hurtigt bedre, men det kommer lidt an på hvor længe du har været stresset, måske trækker du på en udbrændt hed, depression, så tager vi den bare derfra.

Når mænd mærker at, de mestrer det der er nødvendigt for at få styr på deres stress vokser selvtilliden ret hurtigt, det er jo egentlig logisk.

Jeg har som mandecoach rigeligt erfaring med at afhjælpe stress hos mænd, samtidig med de får læsset af frustrationer og bliver mødt i deres sårbarhed.

Mange gange går mænd med udfordringer og problemer helt alene i lang tid inden de søger hjælp, fordi de tror det er det der forventes af dem.
Dermed skaber de yderligere problemer som kan have store konsekvenser, arbejdsledighed, brud i parforhold/skilsmisse, tab af socialt liv, ensomhed, helbreds og livsstils sygdomme afhængigheder eller andre måder at selvmedicinere dem selv fordi dette er den begyndende depressions holdeplads.

Nu har du muligheden for at, få fat ved roden og få styr på dit stress og dine forskellige stress triggere.

Det første skridt i en ny retning er et stort skridt for dig og din selvrespekt, tag det skridt nu og book din uforpligtende samtale lige nu.

Dette er et 6 måneders forløb.
Hvor vi har en online opfølgnings session hver anden uge.
Du får konkrete redskaber og øvelser, både til stress håndtering men også værktøjer og sparring til reformulering af de overbevisninger og værdier der har lagt grundlagt for dit stress.

Du får sparring og vejledning til konkrete målformuleringer,
Arketype skygge afklaringer, mm, samt relevante hjemmeopgaver:

Fri mail / Messenger support
Investering: 2245,- pr måned- I alt 13.470,- Ekskl. Moms.

Book din indledende samtale her og få mere at vide

Venlig hilsen
Karl-Otto Sandvik